Søg

Lej bukkestillads 

Dag til dag levering eller afhent hos os i Lystrup.

Lejepris pr. dag fra 50 kr. 

Specifikationer:  

  • Højde 1,1-2.9 m
  • Bredde 1,2 m
  • Længde: 3,05 m (platform)
 
 Hent selv eller få os til at leverer og stå for opsætningen.

Bukkestilladser fra CityEjendomsservice

Bukkestilladset er simpelt at sætte op, og er samtidig en meget fleksibel løsning. Du kan altid tilføje en sektion, hvis det skulle blive nødvendigt, så du får klaret arbejdsopgaven på bedste og sikreste måde. Når det kommer til at løse dine bygge- og vedligeholdelsesopgaver, er CityEjendomsservices bukkestilladser den ultimative løsning. Hvad enten du maler, reparerer eller udfører lettere bygningsarbejde, er vores bukkestilladser skabt til at imødekomme dine behov på en enkel, sikker og omkostningseffektiv måde.

 

Hvorfor vælge et bukkestillads fra CityEjendomsservice?

  • Bukkestilladset er simpelt at sætte op, og er samtidig en meget fleksibel løsning. Med dets lette vægt og intuitive design kan det opsættes og nedtages på ingen tid, så du hurtigt kan komme i gang med dit projekt.
  • Vores bukkestilladser giver dig mulighed for at arbejde hvor som helst på din arbejdsplads. Du kan altid tilføje en sektion, hvis det skulle blive nødvendigt, så du får klaret arbejdsopgaven på bedste og sikreste måde.
  • Vi forstår vigtigheden af at holde omkostningerne nede. Derfor tilbyder vi vores bukkestilladser til konkurrencedygtige priser, så du kan få adgang til det du har brug for, uden at gå på kompromis med kvaliteten.
  • Uanset om det er malerarbejde, reparationer eller vedligeholdelse, så er vores bukkestilladser klar til opgaven. Deres alsidighed gør dem til det ideelle valg til enhver type arbejde.

 

Tag kontrol over dit projekt

Med vores bukkestilladser kan du opnå maksimal produktivitet og sikkerhed på din arbejdsplads. Gør din næste opgave til en leg med CityEjendomsservices topkvalitets bukkestilladser. Kontakt os i dag for at få mere information og reserver dit stillads allerede nu! 

Tak fordi du læste med hertil og lad CityEjendomsservice være din partner i at skabe et sikkert og effektivt arbejdsmiljø!

Se nogle af vores bukkestilladser her

Lej bukkestillads

Vi hjælper altid med et smil og højt humør. 
Send din forespørgsel afsted.

Udlejning

Du kan også ringe direkte til mig på: +45 24 61 41 51 eller skrive på e-mail: info@cityejendomsservice.dk

Indhent et uforpligtende tilbud

Du kan også ringe direkte til os på: +45 24 61 41 51 eller skrive på e-mail: info@cityejendomsservice.dk

Vælg område

Ring til Frederik på
+45 24 61 41 51