Lej afspærringsbomme

Vi har døgnåbent !  Dag til dag levering eller afhent hos os i Lystrup.

Lejepris pr. dag 5 kr. 

Specifikationer:

  • Træ
  • 4 meter lange.
  • Rød og hvid
 

Afspærringsbomme 

rugen af en afspærringsbom til afspærringscylindere er vigtig af flere grunde, primært relateret til sikkerhed og effektiv styring af adgang til et område. Her er nogle vigtige punkter:

Sikkerhed

1.Kontrolleret adgang: Afspærringsbomme sikrer, at kun autoriserede personer eller køretøjer kan få adgang til et område. Dette er vigtigt for at beskytte både mennesker og ejendom mod uønsket indtrængen.

2.Forebyggelse af ulykker: I byggepladser eller områder under reparation kan det være farligt for uvedkommende at færdes. Afspærringsbomme skaber en fysisk barriere, der forhindrer utilsigtet adgang og dermed reducerer risikoen for ulykker.

3.Tydelig markering: Afspærringsbomme fungerer som en tydelig markering af et område, der er afgrænset for offentligheden. Dette gør det klart for både fodgængere og chauffører, at adgangen er begrænset, hvilket kan forebygge potentielle konflikter eller forvirring.

Effektiv styring

1.Organisering af trafik: I områder med høj trafik, som f.eks. events eller større byggeprojekter, hjælper afspærringsbomme med at dirigere trafikstrømme og undgå kaos. De kan bruges til at lede trafikken i bestemte retninger og sikre, at kun nødvendige køretøjer får adgang.

2.Fleksibilitet: Ved at bruge afspærringsbomme sammen med afspærringscylindere kan du nemt tilpasse og ændre adgangen til et område efter behov, uden at skulle genopbygge eller omkonfigurere permanente strukturer.

Hvorfor leje afspærringsbomme hos CityEjendomsservice?

CityEjendomsservice tilbyder leje af afspærringsbomme, hvilket er en økonomisk og praktisk løsning for midlertidige behov. Ved at leje i stedet for at købe kan du sikre, at du altid har adgang til det nyeste og bedst vedligeholdte udstyr. Desuden tilbyder CityEjendomsservice professionel rådgivning og hurtig levering, så du kan få sat dit projekt i gang uden unødvendige forsinkelser. Leje af afspærringsbomme fra en erfaren leverandør som CityEjendomsservice garanterer, at dine afspærringsløsninger er sikre, pålidelige og opfylder gældende standarder.

Lej afspærringsbomme her

Vi hjælper altid med et smil og højt humør. 
Send din forespørgsel afsted.

Udlejning

Du kan også ringe direkte til mig på: +45 24 61 41 51 eller skrive på e-mail: info@cityejendomsservice.dk

Indhent et uforpligtende tilbud

Du kan også ringe direkte til os på: +45 24 61 41 51 eller skrive på e-mail: info@cityejendomsservice.dk

Vælg område

Ring til Frederik på
+45 24 61 41 51

Frederik fra City Ejendomsservice i Aarhus
Frederik fra City Ejendomsservice i Aarhus