Søg

Fugtmåling

Har du behov for en fugtmåling? CityEjendomsservice tilbyder fugtmåling  i alle typer ejendomme for både privat og erhverv, på bla. vægge, gulve eller byggematerialer.

Det kan være en god idé med en fugtmåling på alle typer materialer- både træ, mursten beton m.m. hvis du er i tvivl om der er for meget fugt. Vores fugtmåler måler op til 4 cm i dybden på alle materialer og giver en indikation omkring fugtigheden i materialet.

Vi har mange års erfaring med ejendomme og byggeri og står altid klar til at rådgive i forbindelse med fugtproblemer, hvad enten der er vandskade eller andre udforinger med fugt i private boliger eller erhvervsejendomme.
CityEjendomsservice står både til rådighed med fugtmåling og udlejning af affugtere hvis problemet med fugt opstår – er du i tvivl så ring til CityEjendomsservice og start med en fugtmåling.

De 3 typiske årsager til en fugtmåling:

Forebyggelse af skimmelsvamp:

Hvis der er høje niveauer af fugt i boligen, kan det føre til dannelse af skimmelsvamp, især i områder med dårlig ventilation og luftcirkulation. Skimmelsvamp kan påvirke luftkvaliteten i boligen og potentielt føre til sundhedsmæssige problemer, især for personer med allergier eller astma.

Identifikation af lækager:

En fugtmåling kan også hjælpe med at identificere lækager i rør eller andre vandbårne systemer i boligen. Hvis en lækage ikke opdages og repareres, kan det føre til vandskader og strukturelle problemer i boligen.

Vurdering af ventilation:

En fugtmåling kan også bruges til at evaluere ventilationen i boligen. Hvis der ikke er tilstrækkelig ventilation, kan det føre til høje niveauer af fugt, hvilket kan påvirke både indendørs luftkvalitet og strukturen af bygningen. En fugtmåling kan identificere områder med dårlig ventilation og hjælpe med at rette op på problemet.

 

fugtmåling i ejendom

Kontakt os i dag og hør mere om en fugtmåling

Få en fugtmåling

Vi hjælper altid med et smil og højt humør. 
Send din forespørgsel afsted.

Udlejning

Du kan også ringe direkte til mig på: +45 24 61 41 51 eller skrive på e-mail: info@cityejendomsservice.dk

Indhent et uforpligtende tilbud

Du kan også ringe direkte til os på: +45 24 61 41 51 eller skrive på e-mail: info@cityejendomsservice.dk

Vælg område

Ring til Frederik på
+45 24 61 41 51