Rensning af tagrender for private og erhverv

En af de vigtigste opgaver, når det kommer til vedligeholdelse af din ejendom, er rensning af tagrenderne. Det er en opgave, som mange overser, men det er faktisk vigtigt at holde tagrenderne rene, for at undgå problemer i fremtiden. Det er vigtigt at forstå, at tagrenderne har en essentiel rolle i at beskytte din bolig mod skader. Ved at fjerne blade, grene og andet snavs kan man forhindre blokeringer i tagrenderne og reducere risikoen for oversvømmelser og vandskader på ejendommen. Derudover kan rensearbejdet også forhindre skimmel- og mugvækst, der trives i våde miljøer og kan være skadelige for helbredet.

 

Heldigvis kan du få hjælp fra CityEjendomsservice – vi står til rådighed og vi er specialiseret i tagrendeservice, og kan hjælpe med at fjerne alt skidt fra tagrenderne. Det vil sikre, at vandet kan løbe frit og sikkert væk fra dit hus så problemer undgås

Rensning af nedløb

Vi tilbyder i forbindelse med rensning af tagrender også rensning af nedløb, da disse ofte er tilstoppet. Nedløb kan forsage at tagrenderne flyder over og vandet vil løbe ned af facaden.

Det første skridt

Vi hjælper altid med et smil og højt humør. 
Tag kontakt til os og lad os sammen finde ud af den rigtige løsning for jer.

Indhent et uforpligtende tilbud

Du kan også ringe direkte til os på: +45 24 61 41 51 eller skrive på e-mail: info@cityejendomsservice.dk

Vælg område

Ring til Frederik på
+45 24 61 41 51