Søg

Lej en dykpumpe

Lejepris pr. dag 300 kr. 
 
 Speficikationer:
  • STARING HS2.4S 1-5
  • 230 Volt
  • Vægt 19kg
  • Til sand, mudder og slam

Lej en dykpumpe

HS pumpen fjerner væsker med indhold af sand, mudder, sten slam og vand. Dette er en ultrastærk pumpe til erhverv og private. En rigtig entreprenørpumpe!
Pumpehuset er i legeret støbejern, der er særdeles modstandsdygtig overfor slitage og tåler høj gennemstrømning. 10 mm fri afstand mellem løbehjul og pumpehus, der sikrer stor gennemstrømning og stabil pumpe-karakteristik. Bundsi med 10 mm huller, der forhindrer større partikler i at blokere løbehjulet.

Lej en billig dykpumpe

Hvis du befinder dig i Aarhus kommune eller østjylland og har brug for en dykpumper, så kan CityEjendomsservice hjælpe dig med en pumpe der passer til dine behov. Fordelen ved at leje en dykpumpe er, at du ikke skal lave en stor investering ved at købe en dyr, professionel entreprenørpumpe, som du måske ikke skal bruge i de næste mange år. 

Har du brug for rådgivning til at vælge den helt rigtige dykpumpe til din opgave, så tag endelig kontakt til City Ejendomsservice. 

Hos CityEjendomsservice er vi blandt de førende, når det kommer til at have gode priser på udlejning af dykpumper. Vi kommer gerne og leverer og opstiller dykpumperne i Aarhus og resten af østjylland. Vi er altid  meget fleksible og løsningsorienterede.

Vi kører med billige faste dagspriser! Kontakt os for at høre mere

Lej en dykpumpe

Vi hjælper altid med et smil og højt humør. 
Send din forespørgsel afsted.

Udlejning

Du kan også ringe direkte til mig på: +45 24 61 41 51 eller skrive på e-mail: info@cityejendomsservice.dk

Indhent et uforpligtende tilbud

Du kan også ringe direkte til os på: +45 24 61 41 51 eller skrive på e-mail: info@cityejendomsservice.dk

Vælg område

Ring til Frederik på
+45 24 61 41 51