Søg

Lej skakttop

Priser fra kr. 150 pr. dag.
 
 Specifikationer:
  • Udført i slidstærkt plastmateriale og leveres med kæder til montage.
  • Bruges øverst på skaktrøret

Skakttop

Er der brug for skaktrør til byggepladsen, så er dette det rigtige sted. CityEjendomsservice har stor erfaring indenfor udlejning af stilladser og tilbehør til byggepladser.
Med skaktrør kan affaldet sikkert smides fra stilladset ned i containeren.

Vi forstår, at hvert projekt er unikt, og derfor tilbyder vi forskellige typer skakte og stilladser, der passer til alle specifikke behov. Vores udvalg omfatter mere end her på hjemmeside, så tag endelig kontakt, hvis du søger et bestemt produkt til dit byggeri.

Leje af skakte har aldrig været nemmere – vores proces er enkel og problemfri. Vi leverer og installerer, og når projektet er afsluttet, tager vi dem ned og henter dem retur. Vi tager os af alt det praktiske, så du kan koncentrere dig om byggeprojektet.

CityEjendomsservice leverer en konkurrencedygtig pris på leje af stilladser og tilbehør, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi bestræber os på at tilbyde de bedste priser, samtidig med at vi leverer rullestilladser og skakte af høj kvalitet og holdbarhed.

Skaktrørs indsatsen bruges primært til bortskaffelse af byggeaffald fra dit stillads. Der kan lejes ekstraudstyr som eks. slidindsats i metal til særligt skarpt eller groft affald og indsatser til top- eller sidelæsning. Skakttop til placering øverst på skaktrør 38GEDA110 – giver dig en bredere læsseflade til affaldet fra dit stillads.

Så hvis du leder efter en pålidelig og professionel partner til udlejning af rullestillads og skakte til byggeprojektet, så kontakt os i dag. Vi er her for at hjælpe med at sikre byggeområdet, så der kan fokuseres på byggeprojektet.

Lej skakttop

Vi hjælper altid med et smil og højt humør. 
Send din forespørgsel afsted.

Udlejning

Du kan også ringe direkte til mig på: +45 24 61 41 51 eller skrive på e-mail: info@cityejendomsservice.dk

Indhent et uforpligtende tilbud

Du kan også ringe direkte til os på: +45 24 61 41 51 eller skrive på e-mail: info@cityejendomsservice.dk

Vælg område

Ring til Frederik på
+45 24 61 41 51