Søg

Lej en varmeblæser

Priser fra kr. 150 pr. dag.

 

Specifikationer:

  • 9000 Watt.
  • 3 blæsefunktioner.
  • Med overophedningssikring.
 
 

Varmeblæser 9000 Watt

Er der brug for en varmeblæser til byggepladsen, garagen hjemmet eller noget helt tredje, så er dette det rigtige sted. CityEjendomsservice har stor erfaring indenfor udlejning af varmeblæsere. CityEjendomservice har et stort udvalg i varmeblæsere og hjælper dig gerne med at finde en varmeblæser til dit specifikke behov.

Varmeblæsere bruges til utroligt mange formål og kan hurtigt varme et hvert rum op. Det kan fx være efter en vandskade eller i forbindelse med ombygning eller udtørring af materialer mv. Temeraturen kan indstilles således den passer til behovet, da nogle opgaver kræver udtørring ved lav intensitet. Vi forstår, at hvert projekt er unikt, og derfor tilbyder vi forskellige typer af varmeblæsere, der passer til alle specifikke behov. 

Leje af varmeblæsere har aldrig været nemmere – vores proces er enkel og problemfri. Du har mulighed for selv at afhente varmeblæseren eller vi kan levere den direkte til dig, således du kan koncentrere dig om byggeprojektet.

CityEjendomsservice leverer en konkurrencedygtig pris på leje af varmeblæsere, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi bestræber os på at tilbyde de bedste priser, samtidig med at vi leverer varmeblæsere af høj kvalitet og holdbarhed.

Så hvis du leder efter en pålidelig og professionel partner til udlejning af materiel til byggeprojektet, så kontakt os i dag. 

 

Lej en varmeblæser

Vi hjælper altid med et smil og højt humør. 
Send din forespørgsel afsted.

Udlejning

Du kan også ringe direkte til mig på: +45 24 61 41 51 eller skrive på e-mail: info@cityejendomsservice.dk

Indhent et uforpligtende tilbud

Du kan også ringe direkte til os på: +45 24 61 41 51 eller skrive på e-mail: info@cityejendomsservice.dk

Vælg område

Ring til Frederik på
+45 24 61 41 51