Søg

Lej en varmeovn

Priser fra kr. 280 pr. dag.

 

Specifikationer:

  • Professionel kvalitet
  • Infrarød varmeovn XL91
  • 230 V

Varmeovn XL91

Er der brug for en varmekanon til byggepladsen, så er dette det rigtige sted. CityEjendomsservice har stor erfaring indenfor udlejning af varmeovne. CityEjendomservice har et stort udvalg i varmeovne- og blæsere og hjælper dig gerne med at finde en varmeovn til dit specifikke behov.

Denne Master Infrarød varmeovn XL91, 230V er ideel til opvarmning, optøning og tørring. Den har en ren og lugtfri forbrænding og er støjsvag. Ved brug skal sikkerhedsbladet altid læses grundigt. Varmeovnen har en enkel betjening og kræver næsten ingen vedligeholdelse. Handy, let at flytte. Tankindhold på 60 liter. Brændstof: diesel/petroleum. . Bemærk, ved indendørs brug, husk ventilation.

Leje af varme ovne- og blæsere har aldrig været nemmere – vores proces er enkel og problemfri. Du har mulighed for selv at afhente i Lystrup eller vi kan levere den direkte til dig, således du kan koncentrere dig om byggeprojektet.

CityEjendomsservice leverer en konkurrencedygtig pris på leje af varmeovne, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi bestræber os på at tilbyde de bedste priser, samtidig med at vi leverer varmeblæsere af høj kvalitet og holdbarhed.

Så hvis du leder efter en pålidelig og professionel partner til udlejning af materiel til byggeprojektet, så kontakt os i dag. 

Lej en Varmeovn

Vi hjælper altid med et smil og højt humør. 
Send din forespørgsel afsted.

Udlejning

Du kan også ringe direkte til mig på: +45 24 61 41 51 eller skrive på e-mail: info@cityejendomsservice.dk

Indhent et uforpligtende tilbud

Du kan også ringe direkte til os på: +45 24 61 41 51 eller skrive på e-mail: info@cityejendomsservice.dk

Vælg område

Ring til Frederik på
+45 24 61 41 51