Søg

Vi sørger for trappevasken i Aarhus

Vi hjælper hver dag ejerforeninger og ejere af ejendomme i Aarhus med at få professionelt rengjort deres trapper. Dette kan være en udfordring for mange, da trapper ofte er et område, der bliver overset i den daglige rengøring.
Med vores mere end 10 års erfaring med trappevask, er I sikret en pålidelig partner, som sørger for at jeres opgang fremstår så pæn som overhovedet muligt.

Hvorfor få hjælp til trappevasken?

Der er mange grunde til, at det er en god idé at få professionel hjælp til vaske trapperne i jeres ejendom.
Det er ofte en tidskrævende opgave at rengøre trapperne ordentligt, da det kræver at man får fjernet alt det skidt og snavs, der har samlet sig på trapperne.
Det kan tage lang tid at gøre, hvis man ikke har det rette udstyr.

Vi støvsuger altid trapperne inden de vaskes, for at sikre at alt snavs og skidt bliver fjernet, da vores erfaring er, at en kost ofte ikke får alt skidt og støv med, hvilket gør at trapperne ikke bliver helt rene.

Derudover kan det være svært at få trapperne til at se helt rene ud, hvis man ikke har de rigtige produkter til at vaske trapperne med og derfor bruger vi de rigtige sæber, så I får det pænest mulige resultat.

Hvor ofte skal trapperne vaskes?

Hvis I vil have jeres opgang til at fremstå pæne og velholdte hele året rundt, så er vores anbefaling at trapperne vaskes hver 14. dag, også selvom der kan være forskel på, hvor meget snavs og støv trapperne bliver udsat for i de forskellige årstider.

Hvad koster det at få trappevask i Aarhus?

Det afhænger helt af jeres behov og størrelse på ejendom, men en normal trappeopgang i en boligejendom anbefales trappevask hver 14. dag, for at sikre at opgangen altid fremstår pæn og ren.

Skal vi tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med jeres trappevask, så udfyld formularen og vi ringer til dig,

Det første skridt

Vi hjælper altid med et smil og højt humør. 
Tag kontakt til os og lad os sammen finde ud af den rigtige løsning for jer.

Indhent et uforpligtende tilbud

Du kan også ringe direkte til os på: +45 24 61 41 51 eller skrive på e-mail: info@cityejendomsservice.dk

Vælg område

Ring til Frederik på
+45 24 61 41 51